Салат з консервованим тунцем

Салат з консервованим тунцем – це одне з найкращих страв для ситного перекусу. При цьому деякі його різновиди цілком підійдуть на роль основного страви або закуски для святкового столу. Консервований тунець коштує недорого, поєднується з багатьма іншими доступними продуктами. Тим не менше господині цінують його не стільки за економічність, скільки за простоту приготування. Досить просто вийняти рибу з банки і змішати з іншими інгредієнтами, щоб отримати смачне і поживне блюдо.
Салат з консервованим тунцем може бути і дуже калорійним, і дієтичним. Сама рибка тут абсолютно ні при чому – все залежить від решти інгредієнтів страви. Якщо додати в нього тільки овочі, а замість майонезу вибрати заправку з олії або соєвого соусу, то можна балувати себе таким ласощами навіть під час розвантажувальних днів. При цьому страва не буде набридати, адже його можна урізноманітнити пекінською капустою, авокадо, помідорів чері, лимоном, огірками, болгарським перцем і пр.
Для тих же, хто не зайнятий підрахунком калорій, існує ще більше рецептів, як приготувати салат з консервованим тунцем. Можна додати консервований горошок або кукурудзу, відварені яйця, варений рис, картопля, квасоля, твердий сир та ін. Сам же тунець для салату вибирають без жодних смакових добавок. Потрібна звичайна риба в олії або у власному соку.
Можна укласти блюдо шарами, щедро змащуючи кожен продукт соусом або ж залишити все інгредієнти упереміш. Прикрашають салат з консервованим тунцем нарізкою зі свіжих овочів або зеленню.