Салат «Мімоза» з сайрою і плавленим сиром
Простий салат на швидку руку з доступних інгредієнтів. Можна використовувати і твердий сир, але смак тоді не вийде таким ніжним. Найсмачніше «Мімоза» по цьому рецепту виходить з додаванням не сирого, а маринованої цибулі.
Інгредієнти:
- 1 банка сайри у власному соку;
- 2 плавлених сирка;
- 3 яйця;
- 1 цибулина;
- 1 ст. л. оцту;
- ½ Склянки води;
- Майонез.
Спосіб приготування:
- Цибулю подрібнити, залити водою і додати оцет, залишити в маринаді на 20 хвилин.
- Яйця відварити, відокремити білки від жовтків.
- Злити з консерви рідину і добре розім’яти виделкою сайру, викласти в салатницю.
- Поверх риби викласти цибулю, попередньо зливши воду.
- Натерти на крупній тертці білки і додати в салат.
- Добре змастити білки майонезом.
- Посипати салат сиром і додати ще один шар майонезу.
- Останнім шаром висипати жовтки, подрібнені на тертці.