Пишний бісквіт в духовці класичний для торта – 10 простих рецептів в домашніх умовах з фото покроково
Як приготувати смачний бісквіт без додавання яєць?
У багатьох приготування бісквіта асоціюється з використанням великої кількості яєць і трудомістким процесом приготування. Ми готові зруйнувати цей міф, пропонуємо спробувати ніжний бісквіт без використання яєць.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне вищого сорту – 350-400 гр.
Молоко будь-якої жирності – 1 ст.
Цукор – 1 ст.
Сода – 1 ч. л.
Оцет – 1 ст. л.
Соняшникова олія – 1 ст. л.
Процес приготування:
Молоко виливаємо в миску, додаємо до нього цукор і перемішуємо до повного розчинення цукру.
Борошно просіваємо через сито, можна це зробити в ємність з молоком. Акуратно перемішуємо, додаємо гашену оцтом соду. Якщо грудочки важко розбиваються, то можна скористатися міксером і збити тісто до однорідної консистенції.
Форму для випікання змащуємо маслом, вливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо туди форму з тестом на 35-40 хвилин. Перевіряємо бісквіт на готовність дерев’яною шпажкою, тісто не повинно прилипати до неї, коли ви проткнете корж. Готовий бісквіт виймаємо з форми, даємо йому охолонути і по своєму смаку змішуємо його з улюбленим варенням, кремом або згущеним молоком, наприклад.