Котлети з грибами

Курячі котлети з грибами і сиром

Такі курячі котлети стануть приємним смачним сюрпризом для ваших близьких. Адже всередині є ароматна начинка, і знайдеться не так багато людей, байдужих до грибів і сиру. Гриби вибирайте будь-які. Звичайно, лісові будуть ідеальним варіантом, але підійдуть і звичні печериці. До грибів добре додати зелень, цибулю і спеції.
Інгредієнти:

  • курячий фарш — 900 г;
  • печериці — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сир — 150 г;
  • зелень кропу — пучок;
  • сухарі панірувальні — 3 ст. л.;
  • сіль, перець;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  • Гриби промиваємо, обсушуємо, дрібно нарізаємо. Лук очищаємо, подрібнюємо.
  • Цибулю обсмажуємо до прозорості, додаємо гриби, готуємо до повного випаровування рідини, солимо, перчимо. Масу трохи охолоджуємо, додаємо рубану зелень.
  • Сир натираємо, з’єднайте з грибами.
  • У курячий фарш додаємо сіль, перець, добре перемішуємо.
  • З невеликої кількості фаршу формуємо коржик розміром з долоню, в центр викладаємо сирно-грибну начинку. Краї виробу щільно скріплюємо.
  • Котлети обвалюємо в сухарях. Обсмажуємо в олії по 10 хвилин з кожного боку.
  • До курячих котлет добре подати овочеве рагу, картопляне пюре, салат із свіжих овочів. Можна запропонувати часниковий або грибний соус.