Бісквітне тісто

Просте бісквітне тісто для рулету

Фото простого бісквітного тіста для рулету

Що може бути смачніше домашнього бісквітного рулету? Не
важливо, як готувати начинку і які вибрати прикраси, головне для рулету –
це правильне тісто. До того ж, приготування займе зовсім небагато часу, а
десерт обов’язково сподобається вашій родині та гостям. Скручувати тісто в рулетик
потрібно ще гарячим!
Інгредієнти:

  • Яйця – 4шт;
  • Цукор – 1 склянка;
  • Борошно – 150г;
  • Розпушувач – 1ч.л.;
  • Ванільний цукор – 1 год.л.;
  • Вершкове масло – 30г.

Спосіб приготування:
1.
У миску висипати півсклянки цукру;
2.
Відокремити жовтки і додати цукор, збивати до появи
білої пінки;
3.
Вершкове масло додати в миску, попередньо
розтопивши на водяній бані;
4.
Другу частину цукру змішати з білками в окремій
посуді;
5.
Змішати вміст обох мисок і перемішати;
6.
Борошно змішати з розпушувачем і просіяти, додати в
тісто в декілька заходів, постійно помішуючи;
7.
Деко застелити папером для випічки, змастити маслом
і викласти тісто;
8.
Духовку розігріти до 200 градусів і випікати корж 20
хвилин;
9.
Коли тісто пропечеться, викласти його на рушник,
рівномірно покрити підготовленою начинкою і згорнути в рулет.