Салат з консервованим тунцем

Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком

Ще один ситний і збалансований салат, який цілком може замінити повноцінний обід. Готується ця страва дуже швидко і просто, адже більшість інгредієнтів не потрібно ніяк готувати. При цьому салат з тунцем, огірком і яйцями можна використовувати в якості основи для більш цікавих закусок. З ним поєднуються будь-які свіжі, варені й солені овочі.
Інгредієнти:

  • 1 банка тунця у власному соку;
  • 1 банка консервованого горошку;
  • 1 огірок;
  • 3 яйця;
  • 1 картоплина;
  • ½ Цибулини;
  • 150 г майонезу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Злити сік з консервів, тунця подрібнити виделкою і покласти в тарілку, де буде готуватися салат.
  • Круто відварити яйця, картоплю в мундирі до готовності.
  • Картоплю і яйця остудити, почистити і нарізати кубиками, так само подрібнити огірок.
  • Нарізані інгредієнти викласти до тунцу, туди ж висипати зелений горошок.
  • Цибулю нарізати тонкими півкільцями і обшпарити окропом (щоб не гірчить).
  • Заправити салат майонезом, додати сіль і перець за смаком і добре перемішати.