Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком
Ще один ситний і збалансований салат, який цілком може замінити повноцінний обід. Готується ця страва дуже швидко і просто, адже більшість інгредієнтів не потрібно ніяк готувати. При цьому салат з тунцем, огірком і яйцями можна використовувати в якості основи для більш цікавих закусок. З ним поєднуються будь-які свіжі, варені й солені овочі.
Інгредієнти:
- 1 банка тунця у власному соку;
- 1 банка консервованого горошку;
- 1 огірок;
- 3 яйця;
- 1 картоплина;
- ½ Цибулини;
- 150 г майонезу;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Злити сік з консервів, тунця подрібнити виделкою і покласти в тарілку, де буде готуватися салат.
- Круто відварити яйця, картоплю в мундирі до готовності.
- Картоплю і яйця остудити, почистити і нарізати кубиками, так само подрібнити огірок.
- Нарізані інгредієнти викласти до тунцу, туди ж висипати зелений горошок.
- Цибулю нарізати тонкими півкільцями і обшпарити окропом (щоб не гірчить).
- Заправити салат майонезом, додати сіль і перець за смаком і добре перемішати.