Морквяні котлети з сиром в духовці
Відмінна альтернатива сирників. З додаванням сиру, котлети стають ще більш поживними і корисними. Якщо сирки солодкі, можна цукор не додавати. При бажанні їх можна замінити звичайним сиром, тоді слід злегка підсолодити котлети. Курагу можна виключити з рецепту, або ж замінити родзинками.
Інгредієнти:
- 500 г моркви;
- 2 солодких сирка;
- 2 яйця;
- 150 г манної крупи;
- 50 г кураги.
Спосіб приготування:
- Моркву відварити, очистити від шкірки і дрібно натерти.
- Курагу дрібно нарізати.
- В об’ємній тарілці змішати моркву, курагу, сир, яйця і 100 г манки.
- Масу ретельно вимісити до однорідності.
- Решту манну крупу висипати на тарілку.
- Зліпити котлети, обваляти в манці і викласти на деко.
- Розігріти духовку до 180 градусів і запікати морквяні котлети 30 хвилин.