Салат з куркою і морквою по-корейськи
Фото салату з куркою і морквою по-корейськи
Корисне блюдо на кожен день. Моркву і буряк по-корейськи можна придбати готові або зробити самостійно. А з інгредієнтів, що входять у цей рецепт, можна приготувати святковий листковий салат. Просто викладаємо всі продукти шарами: курка, сир, моркву, яйця, свіжа капуста, буряк. Шари промазуємо майонезом, залишаємо в холодильнику на 4 години.
Інгредієнти:
- Куряча грудка — 2 шт.;
- Морква по-корейськи — 200 г;
- Сир — 150 г;
- Буряк по-корейськи — 100 г;
- Капуста білокачанна — 200 г (свіжа);
- Яйце — 5 шт.;
- Маслини — кілька штук для прикраси;
- Зелень, майонез, сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Грудки і яйця відварюємо, остуджуємо.
- Курку нарізаємо кубиками, капусту шаткуємо, сир натираємо.
- Маслини використовуємо для прикраси, нарізаємо їх на гуртки.
- З’єднуємо разом інгредієнти, при необхідності додаємо сіль, перчимо.
- Все перемішуємо, заправляємо майонезом.
- Прикрашаємо Салат гуртками маслин і рубаною зеленню.