Морква по-корейськи

Салат з куркою і морквою по-корейськи

Фото салату з куркою і морквою по-корейськи

Корисне блюдо на кожен день. Моркву і буряк по-корейськи можна придбати готові або зробити самостійно. А з інгредієнтів, що входять у цей рецепт, можна приготувати святковий листковий салат. Просто викладаємо всі продукти шарами: курка, сир, моркву, яйця, свіжа капуста, буряк. Шари промазуємо майонезом, залишаємо в холодильнику на 4 години.
Інгредієнти:

  • Куряча грудка — 2 шт.;
  • Морква по-корейськи — 200 г;
  • Сир — 150 г;
  • Буряк по-корейськи — 100 г;
  • Капуста білокачанна — 200 г (свіжа);
  • Яйце — 5 шт.;
  • Маслини — кілька штук для прикраси;
  • Зелень, майонез, сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Грудки і яйця відварюємо, остуджуємо.
  • Курку нарізаємо кубиками, капусту шаткуємо, сир натираємо.
  • Маслини використовуємо для прикраси, нарізаємо їх на гуртки.
  • З’єднуємо разом інгредієнти, при необхідності додаємо сіль, перчимо.
  • Все перемішуємо, заправляємо майонезом.
  • Прикрашаємо Салат гуртками маслин і рубаною зеленню.