Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи часто використовується в ролі пікантною закуски не тільки вдома, але і в ресторанних меню. Її відрізняється солодкуватий смак і гострий смак. Насичений бордовий колір продукту зробив його незамінним компонентом багатьох страв. Особливо часто буряк по-корейськи використовують у поєднанні з білокачанної капустою і морквою.
Для приготування буряка по-корейськи овоч подрібнюють соломкою або труть на спеціальній тертці. Після цього буряк заливають заздалегідь приготовленим маринадом. Він може бути гарячим, теплим або холодним залежно від рецепту. До його складу входить звичайна вода, будь-яке рослинне масло, велика кількість цукру і сіль. Також можна додавати будь-які приправи на свій розсуд. Після цієї процедури блюдо наполягають в теплому місці від декількох годин до декількох діб.
Маринована буряк може зберігатися в баночках всю зиму, зберігаючи при цьому всі свої смакові якості і корисні властивості. Вона сприятливо впливає на стан шкіри, допомагає позбутися від запалень і висипань. Також її рекомендують вживати при порушенні обміну речовин і кровотворення.
Готову буряк по-корейськи можна подати у порційній тарілці, прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Також можна додати її в різні салати або використовувати як гарнір до м’ясних страв.