Салат з червоної квасолі

Смачний салат з червоної консервованої квасолі

Такий салат дуже популярний у Грузії, тому він часто зустрічається під назвою «Тбілісі». Страва має бути не тільки смачним, але і дуже ароматним. Для досягнення цього ефекту потрібно максимально урізноманітнити набір спецій, використовуючи суміші перців, сушену зелень, хмелі-сунелі та ін Також можна трохи збільшити кількість часнику.
Інгредієнти:

  • 1 банку консервованої квасолі;
  • 200 г яловичини;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 головка червоної цибулі;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі;
  • 1 болгарський перець;
  • 5 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ст. л. винного оцту;
  • 1 пучок петрушки;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Відварити м’ясо в підсоленій воді до готовності, остудити.
  • Нарізати цибулю півкільцями, болгарський перець – соломкою, яловичину – невеликими кубиками.
  • Часник пропустити через прес, з квасолі злити всю рідину.
  • Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати подрібнену зелень.
  • Горіхи потовкти (не дуже дрібно) і засипати в загальну тарілку.
  • Приправити салат за смаком, заправити оливковою олією і оцтом.