Класичний шоколадний брауні в мультиварці
Апетитний десерт з насиченим шоколадно-горіховим смаком. Крім шоколаду в брауні можна додати курагу, родзинки, свіжі або заморожені ягоди, чорнослив і навіть алкоголь. Брауні можна подати у вигляді торта, прикрашеного кремом, або тістечок, якщо порізати готовий десерт на шматочки.
Інгредієнти:
- Цукор — 150 г;
- Яйце — 3 шт.;
- Масло вершкове — 125 г;
- Шоколад гіркий — 1 плитка;
- Борошно — 150 г;
- Ванільний цукор — за смаком;
- Горіхи грецькі — 150 г;
- Сіль — щіпка;
- Розпушувач — 1 ч. л.;
- Какао — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Масло і шоколад розтоплюємо при постійному помішуванні. Шоколадну масу охолоджуємо.
- Цукор, яйця змішуємо інгредієнти збиваємо в пишну масу.
- Борошно з’єднуємо з какао, розпушувачем, ванільним цукром, додаємо шоколадну масу, все добре перемішуємо. Потім поступово підмішуємо збиті яйця.
- Волоські горіхи трохи обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо в блендері і додаємо в шоколадне тісто.
- Мультиварочную чашу змащуємо олією, викладаємо тісто для брауні.
- Встановлюємо режим «Випічка» на 60 хвилин.
- Готовий десерт, дістаємо, перевертаємо, охолоджуємо і подаємо. Брауні можна посипати цукровою пудрою або збитими вершками, горіхами або ягодами.