Шоколадний брауні

Класичний шоколадний брауні в мультиварці

Апетитний десерт з насиченим шоколадно-горіховим смаком. Крім шоколаду в брауні можна додати курагу, родзинки, свіжі або заморожені ягоди, чорнослив і навіть алкоголь. Брауні можна подати у вигляді торта, прикрашеного кремом, або тістечок, якщо порізати готовий десерт на шматочки.
Інгредієнти:

  • Цукор — 150 г;
  • Яйце — 3 шт.;
  • Масло вершкове — 125 г;
  • Шоколад гіркий — 1 плитка;
  • Борошно — 150 г;
  • Ванільний цукор — за смаком;
  • Горіхи грецькі — 150 г;
  • Сіль — щіпка;
  • Розпушувач — 1 ч. л.;
  • Какао — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Масло і шоколад розтоплюємо при постійному помішуванні. Шоколадну масу охолоджуємо.
  • Цукор, яйця змішуємо інгредієнти збиваємо в пишну масу.
  • Борошно з’єднуємо з какао, розпушувачем, ванільним цукром, додаємо шоколадну масу, все добре перемішуємо. Потім поступово підмішуємо збиті яйця.
  • Волоські горіхи трохи обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо в блендері і додаємо в шоколадне тісто.
  • Мультиварочную чашу змащуємо олією, викладаємо тісто для брауні.
  • Встановлюємо режим «Випічка» на 60 хвилин.
  • Готовий десерт, дістаємо, перевертаємо, охолоджуємо і подаємо. Брауні можна посипати цукровою пудрою або збитими вершками, горіхами або ягодами.