Чізкейк без випічки

Чізкейк – це один з найпопулярніших десертів в Європі, який може бути приготований безліччю різних способів. Деякі з них вимагають справжніх кулінарних подвигів, інші ж не віднімуть більше 10 хвилин. Якщо хочеться поласувати смачним тортом з сиром, але на готування катастрофічно не вистачає часу, можна зробити чізкейк без випічки.
Чізкейк без випічки зазвичай укладають шарами в глибоку круглу форму. В якості основи використовують тісто для пирога з пісочного печива. Для цього його подрібнюють до стану дрібної крихти і змішують з розтопленим вершковим маслом. Зверху «корж» ретельно втоптують руками, або денцем склянки.
Поверх тесту печива укладають сирну начинку. Її головним інгредієнтом може бути звичайний сир, сир, сир «Філадельфія» та ін. Додатковими інгредієнтами виступають свіжі або консервовані фрукти, ягоди, шоколад, згущене молоко, сметана, різні джеми та варення. Також для начинки часто використовують желатин, який надає їй желейну текстуру. Якщо покласти в десерт мінімальна кількість цукру і калорійних складових, чізкейк можна зробити дієтичним.
Коли пиріг повністю сформований, його поміщають в холодильник на кілька годин. Прикрасити десерт можна шоколадом, свіжими ягодами, збитими вершками або сиропом. Після цього чізкейк відразу готовий до вживання без духовок і мультиварок!

Чізкейк без випічки з сиром і згущеним молоком

Дуже простий, але в той же час незвичайний чізкейк. Такий варіант цього десерту доведеться по душі ласунам, оскільки він набагато солодше оригіналу. Желатин потрібно використовувати швидкорозчинний і готувати його, згідно інструкції.
Інгредієнти:

  • 300 г сиру;
  • 300 г згущеного молока (вареного);
  • 250 г пісочного печива;
  • 200 г вершкового масла;
  • 1 ½ ст. л. желатину;
  • 100 мл вершків.

Спосіб приготування:

  • Замочити желатин в кількості води, яке зазначено на пакетику.
  • Печиво подрібнити і змішати з розтопленим маслом.
  • Отримане тісто перекласти у форму для випічки і зробити бортики.
  • За допомогою блендера змішати згущене молоко, сир і вершки.
  • Додати желатин і ще раз добре перемішати.
  • Вилити Начинку на корж з печива.
  • Залишити десерт на 4 години в холодильнику.

Сирний чізкейк з персиками без випічки

Чізкейк з персиками – це дивно ніжний, що тане десерт, ідеально поєднує в собі кислуватий і солодкий смаки. Зовнішній вид пирога дозволяє сміливо використовувати його для урочистих заходів. Печиво краще всього взяти «Ювілейне», а використовувати роз’ємну форму.
Інгредієнти:

  • 200 г печива;
  • 400 г сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 200 г вершків;
  • 2 банки консервованих персиків;
  • 30 г желатину;
  • Ванілін.

Спосіб приготування:

  • Половину вказаної кількості желатину розвести у воді і залишити на 30 хвилин.
  • Решті желатин залити персиковим соком з банки.
  • Печиво розтерти в крихту, додати розм’якшене вершкове масло.
  • Отримане тісто викласти рівним шаром у форму для випічки і прибрати в холодильник.
  • Желатин, розмочений у воді, поставити на плиту, нагрівати і помешивтаь, поки він повністю не розчиниться.
  • У вершки додати цукор і ванілін, збити.
  • Додати до вершків сир і ще раз збити до однорідності.
  • Залити в сирну масу теплий желатин, перешкодити.
  • Викласти сир поверх тесту, розрівняти і знову прибрати в холодильник на 2 години.
  • Розчинити на вогні желатин, замочений у сиропі.
  • Перчики нарізати шматочками середньої величини, викласти на сир.
  • Залити персики желатином, попередньо остудивши його до кімнатної температури.
  • Залишити чізкейк в холодильнику на 5-6 годин.

Шоколадний чізкейк без випічки з маскарпоне

Ніжний, смачний і простий у приготуванні чізкейк. Кількість цукрової пудри слід змінити на свій розсуд, відштовхуючись від солодощі печива і шоколаду. Лікер використовується для аромату, його можна замінити коньяком.
Інгредієнти:

  • 200 г печива;
  • 50 г вершкового масла;
  • 250 г маскарпоне;
  • 150 г вершків;
  • 2 ст. л. лікеру;
  • 2 ст. л. какао;
  • 100 г шоколаду;
  • 3 ст. л. цукрової пудри.

Спосіб приготування:

  • Подрібнити печиво в блендері і перекласти його в глибоку ємність.
  • Вершкове масло розтопити і влити в печиво, розмішати.
  • Форму для випічки застелити пекарської папером, перекласти в неї тісто.
  • Добре прим’яти печиво зверху, використовуючи склянку з широким дном.
  • Шоколад розтопити до рідкого стану і змішати з 2ма ложками вершків.
  • Вершки змішати з маскарпоне і цукровою пудрою, збити.
  • З’єднати сир з шоколадом, додати лікер і ретельно перешкодити.
  • Залити начинку поверх печива, розрівняти.
  • Прибрати чізкейк в холодильник на кілька годин.
  • Готовий пиріг посипати какао-порошком.

Тепер ви знаєте, як готувати чізкейк без випічки. Приємного апетиту!
Чізкейк без випічки – це швидкісний аналог усіма улюбленого десерту, який анітрохи не поступається за смаком класичному американському пирогу. На роль тесту підійде звичайне пісочне печиво, а з начинкою можна експериментувати в будь-якому зручному ключі. Перед приготуванням слід ознайомитися з кількома рекомендаціями, як зробити чізкейк без випічки:

  • Печиво для чізкейк без випічки можна потовкти в ступці, але краще скористатися блендером або комбайном;
  • Розтоплене масло в печиво потрібно додавати до тих пір, поки крихти не почнуть злипатися в грудки;
  • Щоб чізкейк легко було дістати з форми, її дно потрібно застелити папером для випічки;
  • Для більш насиченого смаку чізкейк краще потримати в холодильнику всю ніч;
  • Розтоплюючи вершкове масло для тіста, ні в якому разі не можна дозволити йому закипіти.