Курка з гарбузом в горщиках в духовці
У горщиках гарбуз виходить особливо соковитою і ароматною. Крім того, цими якостями вона ділиться з іншими, оточуючими її, інгредієнтами. Страва вийде ситним і дуже смачним, поліпшить настрій і не зашкодить фігурі. Якщо сушених грибів не виявиться під рукою, можна приготувати страву без них.
Інгредієнти:
- 600 г гарбуза;
- 300 г курячого філе;
- 50 г сушених грибів;
- 2 цибулини;
- 1 стакан води;
- 4 ч. л. рослинного масла;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Замочити сушені гриби в холодній воді на 60 хвилин, потім злити воду, подрібнити і дати до грибів обсохнути.
- Гарбуз і цибулю очистити, філе промити, все нарізати кубиками.
- Змішати в одній тарілці гарбуз, філе, гриби і цибулю, розділити все порівну на 4 горщика.
- У кожен горщик налити по ложці рослинного масло, додати сіль і перець за смаком.
- Залити страву водою, накрити кришечками, готувати 50 хвилин при 180 градусах, попередньо духовку не нагріваючи.