Гарбуз у духовці

Курка з гарбузом в горщиках в духовці

У горщиках гарбуз виходить особливо соковитою і ароматною. Крім того, цими якостями вона ділиться з іншими, оточуючими її, інгредієнтами. Страва вийде ситним і дуже смачним, поліпшить настрій і не зашкодить фігурі. Якщо сушених грибів не виявиться під рукою, можна приготувати страву без них.
Інгредієнти:

  • 600 г гарбуза;
  • 300 г курячого філе;
  • 50 г сушених грибів;
  • 2 цибулини;
  • 1 стакан води;
  • 4 ч. л. рослинного масла;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Замочити сушені гриби в холодній воді на 60 хвилин, потім злити воду, подрібнити і дати до грибів обсохнути.
  • Гарбуз і цибулю очистити, філе промити, все нарізати кубиками.
  • Змішати в одній тарілці гарбуз, філе, гриби і цибулю, розділити все порівну на 4 горщика.
  • У кожен горщик налити по ложці рослинного масло, додати сіль і перець за смаком.
  • Залити страву водою, накрити кришечками, готувати 50 хвилин при 180 градусах, попередньо духовку не нагріваючи.