Чізкейк без випічки

Сирний чізкейк з персиками без випічки

Чізкейк з персиками – це дивно ніжний, що тане десерт, ідеально поєднує в собі кислуватий і солодкий смаки. Зовнішній вид пирога дозволяє сміливо використовувати його для урочистих заходів. Печиво краще всього взяти «Ювілейне», а використовувати роз’ємну форму.
Інгредієнти:

  • 200 г печива;
  • 400 г сиру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 200 г вершків;
  • 2 банки консервованих персиків;
  • 30 г желатину;
  • Ванілін.

Спосіб приготування:

  • Половину вказаної кількості желатину розвести у воді і залишити на 30 хвилин.
  • Решті желатин залити персиковим соком з банки.
  • Печиво розтерти в крихту, додати розм’якшене вершкове масло.
  • Отримане тісто викласти рівним шаром у форму для випічки і прибрати в холодильник.
  • Желатин, розмочений у воді, поставити на плиту, нагрівати і помешивтаь, поки він повністю не розчиниться.
  • У вершки додати цукор і ванілін, збити.
  • Додати до вершків сир і ще раз збити до однорідності.
  • Залити в сирну масу теплий желатин, перешкодити.
  • Викласти сир поверх тесту, розрівняти і знову прибрати в холодильник на 2 години.
  • Розчинити на вогні желатин, замочений у сиропі.
  • Перчики нарізати шматочками середньої величини, викласти на сир.
  • Залити персики желатином, попередньо остудивши його до кімнатної температури.
  • Залишити чізкейк в холодильнику на 5-6 годин.