Сирний чізкейк з персиками без випічки
Чізкейк з персиками – це дивно ніжний, що тане десерт, ідеально поєднує в собі кислуватий і солодкий смаки. Зовнішній вид пирога дозволяє сміливо використовувати його для урочистих заходів. Печиво краще всього взяти «Ювілейне», а використовувати роз’ємну форму.
Інгредієнти:
- 200 г печива;
- 400 г сиру;
- 100 г вершкового масла;
- 100 г цукру;
- 200 г вершків;
- 2 банки консервованих персиків;
- 30 г желатину;
- Ванілін.
Спосіб приготування:
- Половину вказаної кількості желатину розвести у воді і залишити на 30 хвилин.
- Решті желатин залити персиковим соком з банки.
- Печиво розтерти в крихту, додати розм’якшене вершкове масло.
- Отримане тісто викласти рівним шаром у форму для випічки і прибрати в холодильник.
- Желатин, розмочений у воді, поставити на плиту, нагрівати і помешивтаь, поки він повністю не розчиниться.
- У вершки додати цукор і ванілін, збити.
- Додати до вершків сир і ще раз збити до однорідності.
- Залити в сирну масу теплий желатин, перешкодити.
- Викласти сир поверх тесту, розрівняти і знову прибрати в холодильник на 2 години.
- Розчинити на вогні желатин, замочений у сиропі.
- Перчики нарізати шматочками середньої величини, викласти на сир.
- Залити персики желатином, попередньо остудивши його до кімнатної температури.
- Залишити чізкейк в холодильнику на 5-6 годин.