Печені яблука в мультиварці для годуючої мами
Годуючим мамам, особливо в перші кілька тижнів, не можна практично ніяких звичних солодощів. Тим не менш хочеться побалувати себе смачним частуванням, яким і стануть печені яблука. Вони анітрохи не зашкодять ні мамі, ні малюкові, навпаки, подарують їм безліч вітамінів і корисних речовин. Багато лікарі-дієтологи не тільки дозволяють, але й настійно рекомендують вживати в їжу печені яблука при грудному вигодовуванні. Замість кураги можна додати родзинки або будь-які інші сухофрукти.
Інгредієнти:
- 4 яблука;
- 4 шматочки кураги;
- 1 волоський горіх;
- Цукор.
Спосіб приготування:
- Помити яблука, видалити серцевини і викласти фрукти в чашу мультиварки (змащувати чашу не потрібно).
- Всередину яблук засипати цукор за смаком (не дуже багато).
- Курагу і подрібнені горіхи змішати між собою і викласти в середину кожного фрукта.
- Готувати в режимі «Випічка» 45 хвилин.