Печені яблука

Печені яблука в мультиварці для годуючої мами

Годуючим мамам, особливо в перші кілька тижнів, не можна практично ніяких звичних солодощів. Тим не менш хочеться побалувати себе смачним частуванням, яким і стануть печені яблука. Вони анітрохи не зашкодять ні мамі, ні малюкові, навпаки, подарують їм безліч вітамінів і корисних речовин. Багато лікарі-дієтологи не тільки дозволяють, але й настійно рекомендують вживати в їжу печені яблука при грудному вигодовуванні. Замість кураги можна додати родзинки або будь-які інші сухофрукти.
Інгредієнти:

  • 4 яблука;
  • 4 шматочки кураги;
  • 1 волоський горіх;
  • Цукор.

Спосіб приготування:

  • Помити яблука, видалити серцевини і викласти фрукти в чашу мультиварки (змащувати чашу не потрібно).
  • Всередину яблук засипати цукор за смаком (не дуже багато).
  • Курагу і подрібнені горіхи змішати між собою і викласти в середину кожного фрукта.
  • Готувати в режимі «Випічка» 45 хвилин.