Фаршировані печериці

Фаршировані печериці з сиром і шинкою в духовці

Оскільки всі інгредієнти використовуються вже в готовому вигляді, час приготування страви істотно скорочується. Замість шинки можна використовувати будь-які інші ковбасні вироби.
Інгредієнти:

  • 11 великих печериць;
  • 150 г твердого сиру;
  • 150 г шинки;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 цибулина;
  • 1 пучок кропу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Акуратно видалити ніжки грибів, з допомогою чайної ложки вискоблити зайву м’якоть, сформувавши глибокі «тарілочки».
  • Подрібнити зелень, ніжки і м’якоть печериць ножем, нарізати кубиками цибулю і шинку.
  • Нарізані гриби викласти на сковороду разом з цибулею, смажити 15 хвилин.
  • У ту ж сковороду викласти зелень, трохи тертого сиру, шинки і сметану.
  • Смажити все разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи.
  • Начинку посолити і поперчити, наповнити нею грибні капелюшки.
  • Посипати кожен печериця залишилися сиром, викласти на деко.
  • Налити на деко воду (щоб вийшов шар приблизно в 1 см).
  • Готувати печериці при 200 градусах 25 хвилин.