Фаршировані печериці з куркою в духовці
Цей рецепт дозволить порадувати близьких соковитим і ароматним стравою. Подати його до столу можна відразу ж після приготування або ж дати закуски трохи охолонути. Сир рекомендується додавати за 5 хвилин до готовності. Якщо викласти його поверх грибів відразу, він може надто запектися і стати твердим. При бажанні перед тим як фарширувати, капелюшки можна посипати сушеної зеленню і приправами.
Інгредієнти:
- 400 г печериць;
- 300 г курячого філе;
- 1 ст. л. майонезу;
- 50 г твердого сиру;
- 2 цибулини;
- 1 зубчик часнику;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Куряче філе і цибулю нарізати дрібними кубиками, змішати в одному посуді.
- Обсмажити курку з цибулею на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
- Начинку посолити і поперчити, від печериць акуратно відрізати ніжки.
- Ніжки подрібнити, додати на сковороду, смажити ще 5 хвилин.
- Готову начинку заправити майонезом, додати пропущений через прес часник.
- Наповнити гриби з гіркою куркою і луком, деко змастити олією.
- Перекласти фаршировані печериці на деко і запікати страву 15 хвилин при 220 градусах.
- Посипати кожен гриб тертим сиром, продовжувати приготування ще 5 хвилин.