Жульєн з грибами

Жульєн з куркою і грибами в мультиварці

Фото №1. Рецепт жульєна з куркою і грибами в мультиварці

Якщо знову виникло питання, як зробити смачну і ситну
закуску і при цьому заощадити особистий час, пора згадати про головне кухонному помічнику
– мультиварці. Курку та гриби – це ідеальне поєднання продуктів для жульєна.
З ними блюдо виходить легким і, в той же час, соковитим і ніжним на смак.
Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 300 г свіжих печериць;
  • 100г твердого сиру;
  • 1 цибулина;
  • 100мл вершків;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:
1.
Почистити гриби і цибулю, дрібно нарізати;
2.
Філе промити і порізати на невеликі кубики;
3.
Натерти на крупній тертці сир;
4.
У чашу мультиварки висипати цибулю, гриби і м’ясо;
5.
Вибрати режим «Випічка» і обсмажувати 10 хвилин при
відкритій кришці;
6.
Посолити, поперчити і перемішати вміст
мультиварки;
7.
Вилити в каструлю вершки і закрити кришку, готувати
ще 30 хвилин;
8.
Перемішати готовий жульєн, викласти зверху тертий сир;
9.
Знову закрити кришку і продовжувати готувати в тому ж
режимі 10 хвилин.