Каннеллоні з куркою під соусом бешамель
Любителі справжньої італійської кухні по достоїнству зможуть оцінити це блюдо. Воно поєднує в собі традиційні макаронні вироби, і начинку з фаршу, і, звичайно ж, неповторний соус бешамель. При бажанні помідори можна замінити томатною пастою або негострим кетчупом.
Інгредієнти:
- 250 г канелоні;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 700 г курячого фаршу;
- 150 р помідорів;
- 1 яйце;
- 2 ст. л. борошна;
- 500 мл молока;
- 60 г вершкового масла;
- 150 г твердого сиру;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Подрібнити часник і цибулю, обсмажити на сковороді до прозорості.
- У ту ж сковороду викласти фарш, перешкодити, обсмажувати 20 хвилин.
- Помідори очистити, подрібнити в пюре.
- 50 г томатної суміші залити в сковороду з фаршем, посолити і поперчити за смаком.
- Дати вмісту сковорідки охолонути, вбити в нього яйце.
- Каннеллоні заповнити фаршем, викласти на змащене маслом деко.
- Вершкове масло розтопити на повільному вогні, додати борошно.
- Добре перешкодити соус і влити в нього молоко.
- Довести молоко до кипіння, додати спеції і варити 1 хвилину.
- Залити бешамель поверх каннеллоні, потім полити томатною сумішшю.
- Потерти зверху сир і відправити деко в духовку на 30 хвилин при 200 градусах.