Соус бешамель

Каннеллоні з куркою під соусом бешамель

Любителі справжньої італійської кухні по достоїнству зможуть оцінити це блюдо. Воно поєднує в собі традиційні макаронні вироби, і начинку з фаршу, і, звичайно ж, неповторний соус бешамель. При бажанні помідори можна замінити томатною пастою або негострим кетчупом.
Інгредієнти:

  • 250 г канелоні;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 700 г курячого фаршу;
  • 150 р помідорів;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 500 мл молока;
  • 60 г вершкового масла;
  • 150 г твердого сиру;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Подрібнити часник і цибулю, обсмажити на сковороді до прозорості.
  • У ту ж сковороду викласти фарш, перешкодити, обсмажувати 20 хвилин.
  • Помідори очистити, подрібнити в пюре.
  • 50 г томатної суміші залити в сковороду з фаршем, посолити і поперчити за смаком.
  • Дати вмісту сковорідки охолонути, вбити в нього яйце.
  • Каннеллоні заповнити фаршем, викласти на змащене маслом деко.
  • Вершкове масло розтопити на повільному вогні, додати борошно.
  • Добре перешкодити соус і влити в нього молоко.
  • Довести молоко до кипіння, додати спеції і варити 1 хвилину.
  • Залити бешамель поверх каннеллоні, потім полити томатною сумішшю.
  • Потерти зверху сир і відправити деко в духовку на 30 хвилин при 200 градусах.