Швидка піца без дріжджів в мультиварці
З такого набору продуктів вийде 2-3 піци,
залежно від діаметра мультиварки. Тісто виходить дуже тонким і хрустким.
Начинку можна вибрати абсолютно будь-яку, але саме з ковбасою піца виходить
особливо домашньої.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна;
- 2 яйця;
- ½ Склянки молока;
- 1 баночка консервованих печериць;
- 1 баночка консервованих ананасів;
- 150г вареної ковбаси;
- 150г копченої ковбаси;
- 200г твердого сиру;
- 1ч.л. оливкової олії;
- 1ч.л. солі;
- Кетчуп, майонез.
Спосіб приготування:
- Борошно
висипати в миску, додати сіль і перемішати; - В
окремій тарілці збити яйця; - Молоко
злегка підігріти, вилити до яєць і ще раз збити; - Додати
оливкове масло, перемішати; - Отриману
суміш перелити в миску з борошном, інтенсивно помішуючи тісто; - Руки
присипати борошном і вимішувати тісто 10 хвилин; - Тісто
скачати в кулю і обгорніть його злегка вологим рушником; - Прибрати
тісто на 15 хвилин у тепле місце; - Нарізати
копчену ковбасу тонкими кружечками, варену – кубиками; - Ананаси
і гриби дрібно нарізати будь-яким зручним способом; - Сир
натерти на тертці; - Тісто
розкачати, сформувати основу для піци, рівну по діаметру чаші
мультиварки; - Викласти
тісто в каструлю і нанести на нього тонкий шар кетчупу; - Поверх
кетчупу викладати шарами копчену ковбасу, гриби, варену ковбасу і
ананаси; - Начинку
покрити майонезом; - Включити
режим «Випічка», закрити кришку і готувати півгодини; - Посипати
піцу тертим сиром і продовжувати готувати ще 5 хвилин.