Піца в мультиварці

Швидка піца без дріжджів в мультиварці

З такого набору продуктів вийде 2-3 піци,
залежно від діаметра мультиварки. Тісто виходить дуже тонким і хрустким.
Начинку можна вибрати абсолютно будь-яку, але саме з ковбасою піца виходить
особливо домашньої.
Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • ½ Склянки молока;
  • 1 баночка консервованих печериць;
  • 1 баночка консервованих ананасів;
  • 150г вареної ковбаси;
  • 150г копченої ковбаси;
  • 200г твердого сиру;
  • 1ч.л. оливкової олії;
  • 1ч.л. солі;
  • Кетчуп, майонез.

Спосіб приготування:

  • Борошно
    висипати в миску, додати сіль і перемішати;
  • В
    окремій тарілці збити яйця;
  • Молоко
    злегка підігріти, вилити до яєць і ще раз збити;
  • Додати
    оливкове масло, перемішати;
  • Отриману
    суміш перелити в миску з борошном, інтенсивно помішуючи тісто;
  • Руки
    присипати борошном і вимішувати тісто 10 хвилин;
  • Тісто
    скачати в кулю і обгорніть його злегка вологим рушником;
  • Прибрати
    тісто на 15 хвилин у тепле місце;
  • Нарізати
    копчену ковбасу тонкими кружечками, варену – кубиками;
  • Ананаси
    і гриби дрібно нарізати будь-яким зручним способом;
  • Сир
    натерти на тертці;
  • Тісто
    розкачати, сформувати основу для піци, рівну по діаметру чаші
    мультиварки;
  • Викласти
    тісто в каструлю і нанести на нього тонкий шар кетчупу;
  • Поверх
    кетчупу викладати шарами копчену ковбасу, гриби, варену ковбасу і
    ананаси;
  • Начинку
    покрити майонезом;
  • Включити
    режим «Випічка», закрити кришку і готувати півгодини;
  • Посипати
    піцу тертим сиром і продовжувати готувати ще 5 хвилин.