Піца в мультиварці

Піца в мультиварці – це страва, яку люблять абсолютно
всі. Навіть якщо вам не подобається якась різновид піци, достатньо лише
змінити рецепт тіста і начинки, щоб ви назавжди закохалися в цю закуску.
Дивно, але багатьох любителів піци приваблює саме
тісто, а не інші складові цієї страви. Важко навіть уявити, скільки
його різновидів існує по всьому світу! Для піци зазвичай використовують
дріжджове тісто, якщо хочеться пухкої випічки, або ж листкове – для тонкого і
хрусткого коржа.
Тісто для піци можна приготувати на молоці, сметані,
кефірі, йогурті, ряжанці і т. д. До нього традиційно входять яйця, борошно і сіль.
Крім того, в тісто іноді додають базилік, манку, соду, кабачки, коньяк і
ще безліч особливих інгредієнтів, деякі з яких кухарі-професіонали
тримають у найсуворішій таємниці.
Домашня піца зазвичай відрізняється від покупної. В основному це
відбувається із-за відсутності спеціальної печі, в якій і роблять піцу в
ресторанах. Тим не менш, технічний прогрес подарував нам такого
універсального помічника, як мультиварка, і питання, як приготувати піцу в
домашніх умовах зникли самі по собі. Тепер достатньо лише замісити тісто,
вибрати начинку і «упакувати» все в мультиварку від філіпс, редмонд, поларіс,
панасонік або будь-яких інших фірм-виробників.
Варіанти начинок можна запозичити в меню ресторанів, або
ж придумати самостійно – піца стерпить будь-які ідеї й експерименти.
Подають піцу на великому плоскому блюді і розрізають на
порційні шматочки прямо на столі.