Піца в домашніх умовах

Смачна тонка піца в домашніх умовах

Справжня тонка італійська піца виходить тільки на оливковій олії і без додавання дріжджів. Начинка в цьому рецепті показана класична, її можна замінити будь-який інший на свій розсуд. Ідеально для піци підійдуть помідори черрі. При бажанні цибулю можна не класти.
Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 125 мл води;
  • 150 г сиру;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 500 г помідорів;
  • 250 г печериць;
  • 300 г шинки;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • У глибоку миску налити оливкову олію і воду, перешкодити.
  • Борошно змішати з сіллю і поступово всипати в миску з водою.
  • Тісто добре вимісити і покласти в пакетик, прибрати на півгодини холодильник.
  • Нарізати шинку, гриби і помідори тонкими пластинками, цибулю – півкільцями.
  • Третю частину тіста розкачати до товщини 1 мм і перекласти на папір для випічки.
  • Викласти начинку шарами: шинка, помідори, печериці, цибуля.
  • Посипати піцу сиром, натертим на середній тертці.
  • Випікати 15 хвилин при 200 градусах в добре розігрітій духовці.