Тріска в мультиварці

Тріска з овочами на пару в мультиварці

Легкий обід або вечерю найпростіше приготувати собі з допомогою мультиварки. Досить завантажити улюблені продукти у форму для приготування на пару, і можна отримати дуже смачне блюдо з мінімумом калорій. Смакові якості тріски слід підкреслити грамотно підібраними приправами. Після приготування філе ріжуть на порційні шматочки, після чого подають до столу. Залежно від мультиварки (Редмонд, Панасонік тощо) режим може називатися «Пар» або «Варка на пару».
Інгредієнти:

  • 350 г філе тріски;
  • 50 г моркви;
  • 50 г консервованого горошку;
  • 50 г болгарського перцю;
  • 500 мл води;
  • 50 г стручкової квасолі;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Промити, посолити і поперчити філе тріски.
  • Солодкий перець нарізати соломкою, моркву натерти на крупній тертці.
  • Квасолю відварити до напівготовності, з горошку злити рідину.
  • На спеціальну насадку для страв на пару викласти шматочок тріски.
  • Рівномірно розподілити по шматочку філе всі овочі, викладаючи їх шарами в довільному порядку.
  • Накрити овочі другою частиною філе в каструлю мультиварки залити воду і встановити на місце насадку.
  • Готувати тріску з овочами 30 хвилин, вибравши програму «На пару».

Тепер ви знаєте, як готувати тріску в мультиварці. Приємного апетиту!
Тріска в мультиварці – це завжди ніжна і м’яка рибка, доповнена смачними соусами і ароматними спеціями. Різноманітність способів приготування цього блюда робить його практично універсальним, придатним як для легкого перекусу, так і для справжнього святкового застілля. Як приготувати тріску в мультиварці, можна дізнатися з рецептів та наступних рекомендацій:

  • Для смачного страви ідеально підійде свіже філе тріски, але також можна скористатися свіжоморожених. Його необхідно розморожувати при кімнатній температурі;
  • Ще перед тим як готувати тріску в мультиварці, її слід ретельно натерти сіллю, перцем і улюбленими спеціями для риби;
  • Досягти більш приємного запаху страви можна, замаринувавши тріску в лимонному соку або часнику;
  • Смажити тріску в мультиварці переважно в клярі, інакше стейк вийде дуже сухим;
  • Купуючи заморожену тріску, уважно стежте, щоб шар льоду не був занадто товстим.