Риба під маринадом

Риба під маринадом багатьом запам’яталася ще з радянських
часів. Незважаючи на дефіцит продуктів, смачні страви ще ніхто не відміняв.
Рибне філе в ситний і живильний маринаді – відмінне частування для всієї родини
і навіть для гостей.
Найпопулярніший рецепт приготування риби в маринаді – це філе
минтаю в томатному соусі. Тим не менш, він далеко не єдиний. На
сьогоднішній день в хід йде практично будь-яка риба, в тому числі лосось, форель,
горбуша, тріска тощо Таке ж розмаїття спостерігається і в частині соусів.
Для маринаду використовують оцет, рослинне масло, різні
комбінації овочів і зелені, рибний бульйон і безліч ароматних прянощів.
Така кількість доступних інгредієнтів дозволяє кожен день готувати нове
страва з однієї і тієї ж технології.
В залежності від того, як готувати рибу і маринад, її можна
буде використовувати в якості гарячого страви, доповнюючи різними гарнірами,
або ж подавати як холодну закуску.
Приготувати рибу можна на сковороді в духовці, в горщиках
або в мультиварці, в залежності від бажаного результату і власних смакових
уподобань. Також існує рецепт вареної риби в маринаді, яка відмінно
урізноманітнює меню під час дієти або поста.