Тріска в мультиварці

Філе тріски зі сметаною в мультиварці

Сметанний соус будь-якій страві додає особливу ніжність, а що вже говорити про філе тріски! Таке поєднання саме по собі досить вдале, а з додатковими інгредієнтами у вигляді помідорів і сиру рибка перетвориться в справжній кулінарний шедевр. При бажанні гірчицю можна не додавати, але вона додасть трісці пікантний присмак, зробивши її більш яскравою і цікавою.
Інгредієнти:

  • 2 філе тріски;
  • 5 ст. л. сметани;
  • 10 помідорів черрі;
  • 100 г твердого сиру;
  • 2 ч. л. гірчиці;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе промити, посипати з усіх сторін сіллю і перцем, твердий сир натерти на тертці.
  • Сметану змішати з гірчицею, помідори розрізати на половинки, зелень подрібнити.
  • Каструлю мультиварки змастити олією і викласти на дно тріску.
  • Залити рибу соусом з гірчиці і сметани, зверху розкласти помідори.
  • Посипати страву тертим сиром і зеленню.
  • Закрити кришку мультиварки і готувати тріску 20 хвилин в режимі «Випічка».