Філе тріски зі сметаною в мультиварці
Сметанний соус будь-якій страві додає особливу ніжність, а що вже говорити про філе тріски! Таке поєднання саме по собі досить вдале, а з додатковими інгредієнтами у вигляді помідорів і сиру рибка перетвориться в справжній кулінарний шедевр. При бажанні гірчицю можна не додавати, але вона додасть трісці пікантний присмак, зробивши її більш яскравою і цікавою.
Інгредієнти:
- 2 філе тріски;
- 5 ст. л. сметани;
- 10 помідорів черрі;
- 100 г твердого сиру;
- 2 ч. л. гірчиці;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Філе промити, посипати з усіх сторін сіллю і перцем, твердий сир натерти на тертці.
- Сметану змішати з гірчицею, помідори розрізати на половинки, зелень подрібнити.
- Каструлю мультиварки змастити олією і викласти на дно тріску.
- Залити рибу соусом з гірчиці і сметани, зверху розкласти помідори.
- Посипати страву тертим сиром і зеленню.
- Закрити кришку мультиварки і готувати тріску 20 хвилин в режимі «Випічка».