Тріска в мультиварці

Тріска в мультиварці стане ситним і корисним обідом навіть для тих, хто дотримується суворої дієти. У цій рибі практично немає жиру, тому калорійність страви зовсім невелика. До того ж, приготування в мультиварці сприяє випічці або обсмажування продукту з мінімальним додаванням рослинної олії. Крім того, спеціальна насадка, яка обов’язково йде в комплекті з кухонною помічницею, дозволить приготувати тріску на пару.
Найчастіше для домашніх страв використовують філе тріски, тим не менш можна приготувати її цілком або ж зробити стейки з хрусткою скоринкою. З неї виходить дуже смачний рибний суп, суфле, котлети. Готову рибку можна додати в салат.
Для смаження рибу обов’язково покривають яким-небудь кляром. У нього зазвичай входить яйце, борошно, молочні продукти і спеції. Перед тим, як запікати тріску, її поміщають в маринад з кефіру, лимонного соку, рослинного масла, пряних трав, часнику тощо Для приготування на пару досить просто посолити і поперчити рибку.
Для легкого обіду тріску в мультиварці запікають з овочами. Якщо ж кількість калорій не грає вирішальної ролі, можна доповнити блюдо будь готовим гарніром або приготувати його з картоплею.