Риба під маринадом

Відварна риба під маринадом в мультиварці

Приготування риби в мультиварці добре тим, що вона не
смажиться в маслі, як в інших рецептах. Відварна ж риба являє собою
легке дієтичне блюдо, навіть незалежно від складу маринаду. Калорійність
однієї порції не перевищить 120ккал.
Інгредієнти:

  • 1 кг рибного філе;
  • 3 цибулини;
  • 2 помідори;
  • 2 моркви;
  • 1 стакан води;
  • ½ Лимона;
  • Лавровий лист;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1ч.л. цукру;
  • Прованські трави;
  • Сіль, перець.

Як приготувати рибу під маринадом в мультиварці:
1.
Почистити цибулю, моркву і часник;
2.
Моркву натерти на тертці, порізати цибулю півкільцями,
часник подрібнити;
3.
Порізати на часточки помідори;
4.
Рибне філе ретельно промити, нарізати шматочками
середньої величини;
5.
Викласти рибу в каструлю, посолити і поперчити;
6.
Додати до риби прованські трави і кілька разів
перемішати руками;
7.
Рівномірно розподілити поверх риби півкільця цибулі;
8.
Другим шаром викласти моркву і кинути лавровий лист;
9.
У блендер викласти помідори, часник, воду і цукор,
видавити лимонний сік;
10. Збивати
соус до однорідної маси, потім вилити в каструлю;
11. Виставити
програму «Тушкування» на 1 годину;
12. Включити
режим «Підігрів» на 10-15 хвилин.